Afbeelding

Zonnige D-DAG voor D teams MHC Heesch

Sport

HEESCH - Zaterdag 27 mei hebben 44 van de 10- en 11-jarige leden van de hockeyclub uit Heesch genoten van een uitgebreid programma van leuke activiteiten in combinatie met heerlijk zomers weer. 

Al vóór 10.00 uur arriveerden de eerste enthousiaste deelnemers op de club. Na een eerste rondje ranja en lekkere koeken, stond een clinic op het programma, georganiseerd door drie meiden van Dames 1. Na de lunch met heerlijke knakworsten, vertrokken de stuiterende D-leden met een speurtocht richting het trimbos. Daar waren levend Stratego, frisbeegolf en Arc Attack (een pijl en boog-spel) uitgezet. Voor degenen die nog niet moe genoeg waren, werd er bij terugkomst op de club gevoetbald. Daarna was het tijd voor heerlijke frietjes plus een snack van de frietkar van Partyfriet.com. Het avondprogramma bestond uit een aantal spellen, zoals de alleskunner, disco, chillen, een geweldig geslaagde muziekbingo en tenslotte ook nog een ‘kampvuur’ met marshmallows. Rond 23.00 uur werd iedereen, moe maar voldaan, opgehaald voor een welverdiende rust in hun eigen bedje.

Veel dank aan alle ouders die hebben geholpen met de organisatie, de boodschappen, het begeleiden van de activiteiten op de dag zelf en het regelen van materialen. Daarnaast willen we ook Dames 1 bedanken voor het geven van een hockeyclinic, Arno en Huub voor het sponsoren van de spellen en Koen van Partyfriet.com voor het mooie aanbod voor de frietkar!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding