WHV sluit glorietijd af met winst

NEDERWETTEN/LOOSBROEK - Het vaandelelftal van Loosbroek heeft zondagmiddag 21 mei het seizoen - en het tijdperk onder de naam WHV - afgesloten met een 2-3 winst op Nederwetten.

WHV kende voorafgaand aan het duel geen enkel belang. De ploeg is verzekerd van de voorlaatste plaats en kon op bezoek in Nederwetten Roy van der Wielen, Pino Bosch en trainer Bas van Engelen een fijn afscheidscadeau geven. Het drietal houdt het na dit seizoen voor gezien bij WHV1.
Wie het niet voor gezien houdt bij WHV 1 is Ferens Bongers. De grootste angst van Nederwetten bracht WHV op voorsprong. Wat er daarna gebeurde, is ondenkbaar. WHV kon nog voor rust de score uitbreiden naar 0-3 door twee goals van Bjorn de Vries. En geloof het of niet, maar een 0-3 voorsprong was een magere afspiegeling van het spelbeeld. Nog niet eerder dit jaar ging Loosbroek met zo’n comfortabel gevoel de rust in.

Maar je voelt het al aankomen: WHV zou WHV niet zijn als ze het zichzelf toch nog moeilijk zouden maken. De tweede helft was nog geen kwartier op gang, of Nederwetten had al twee goals gemaakt. Het werd nog bijzonder spannend in de tweede helft. Trainer Bas van Engelen moest uit het niets het veld verlaten toen de scheidsrechter rood gaf. Gelukkig waren daar Roel Vermeltfort en Thomas Bosch die WHV naar de driepunter konden coachen, en zodoende de allerlaatste wedstrijd van ‘Wij Houden Vol’ in een winstpartij konden omzetten.