Afbeelding

Club kampioenschappen Judo Team Tanoshii / Conscius Sports

Sport

NISTELRODE - Zondag 19 maart was het eindelijk dan zover. Na tien jaar geen kampioenschap meer te hebben gehouden, organiseerde team Tanoshii/Conscius Sports haar Clubkampioenschappen Judo.

De Clubkampioenschappen werden dit jaar gehouden in de dojo in Sporthal De Geer bij Gym Vereniging Geffen. De inschrijvingen waren zo groot dat er moest worden uitgeweken naar een andere sporthal dan die in Nistelrode. Op maar liefst drie matten streden 120 judoka’s met hulp van 30 vrijwilligers om de eretitel Clubkampioen 2022/2023.

De judoka’s kwamen van de vier locaties van Tanoshii/Conscius Sports; Conscius Sports Nistelrode, Share-Fit Nuland, Yoshida Sports Uden en Gym Vereniging Geffen. De organisatie lag in handen van meester Walter, die ondanks zijn ervaring toch supernerveus was of alles goed gepland was en of alle judoka’s juist waren ingedeeld in de vele poules. Die nervositeit was helemaal niet nodig, want de judoka’s streden ongedwongen en met super veel plezier op de mat. Dit alles onder het luid aanmoedigende enthousiaste publiek.

Goed judo, sportief judo, respect voor elkaar en leermomenten stonden heel de dag centraal. De deelnemers, in de leeftijd van 3 jaar tot en met 56 jaar, kunnen terugkijken op een sportieve en geslaagde judodag.

Natuurlijk kan een groot evenement als de Clubkampioenschappen niet bestaan zonder vrienden van het team Tanoshii/Conscius Sports en hierbij dan ook een grote dank aan alle sponsoren en vrijwilligers voor hun inzet.

Karin van Dijk kreeg uit handen van de organisatie de wisselbeker van Algeheel Clubkampioen 2022/2023 voor haar superprestaties op de aangepaste judowedstrijden en Visual Impaired wedstrijden in binnen-en buitenland.

Voor team Tanoshii/Conscius Sports dojo Nistelrode werden de volgende plaatsen behaald:

1ste plaatsen: Liam Beck, Marco van Kaathoven, Karin van Dijk, Alex Manders, Isa Pennings, Max Bender, Jurr van Gogh en Thirsa Dorenbos.
2de plaatsen: Ducc van Gogh, Lennart de Groot, Rik Wolfert, Jorick van den Boom, Noah van der Heijden, Marco Kwaks, Myrthe Oudeman, Triveth van Pinxteren, Mathias van der Velden, Janna van de Boogaart, Chris van Well en Jay Burgerhout.\
3de plaatsen: Stefan Koks, Erik van Pinxteren, Reyano Megens, Wout van Grinsven, Rein Loomans, Pim Verhoeff, Tom Wolfert, Nils Pennings, Lynn van Aalst, Thijmen van Cootwijk, Rustam Hakopdjanian, Lucy Hakopdjanian, Hugo Loomans en Mees Bender.

Team Tanoshii/ Conscius Sports feliciteert iedereen met zijn of haar inzet tijdens de Clubkampioenschappen judo 2022/2023.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding