Afbeelding

CC Nesterlé even een danstempel voor Dance Team Nistelrode

Sport

NISTELRODE - Elk jaar zorgen de dansers van Dance Team Nistelrode voor een mooie presentatie van al hun dansen, in het begin van het seizoen. Dit jaar in CC Nesterlé, waar de familie en vrienden naar de prestaties kwamen kijken. Met deze dansen gaan ze het komende jaar proberen om hoge ogen te gooien op internationaal niveau. 

De foyer van CC Nesterlé was zondag 4 december al snel een gezellig bijeenkomen van bezoekers die belangstellend de presentatie kwamen bijwonen en de biljartzaal werd functioneel als omkleedruimte gebruikt. De voorzitter van Dance Team Nistelrode, Rose-Marie van Heumen, vertelde in haar welkomswoord over de vele uren training en dat het resultaat een samenwerking is tussen de dansers en trainsters, sponsoren en ouders die zorgen voor de danspakjes. Maar ook de steun die ze krijgen van ‘De Vrienden van Dance Team Nistelrode’, waar iedereen voor € 45,- de vereniging kan steunen.

26 dansen
De dansers die een gooi doen naar het hoogste podium zijn, in de categorieën minioren, jeugd, junioren en hoofdklasse: Pip, Maud, Lise, Christine, Guusje, Lara, Maxime, Asena, Iza, Tess, Daantje en Evy, Lieke, Nina en Lindsey. Marshmallows, Minigarde Miracle, Inspiration, Diamonds, Show minioren met Encanto, Touch, Emeralds, Spirit en Untouched zijn de groepen. De trainsters hebben met deze 26 dansen een flink karwei aangenomen. De 60 dansers komen voornamelijk uit Nistelrode, Heesch, maar ook komen er dansers van iets verder weg wekelijks trainen, vanuit Deventer en zelfs Duitsland.

Inzet
De jubilarissen werden in het zonnetje gezet, een loterij zorgde voor wat extra’s in de clubkas door de vele lokale sponsoren en ook de leden hebben voor de Grote Clubactie hun best gedaan. Al met al een prachtige succesvolle middag én meteen een veelbelovend dansjaar voor Dance Team Nistelrode. www.danceteamnistelrode.nl of vraag informatie op via info@danceteamnistelrode.nl of 06-1368571.