Special Needs Judo en VI judo toernooi

VENRAY/NISTELRODE - Zaterdag 26 november trok team Tanoshii/Conscius Sports met vijf judoka’s naar Venray om deel te nemen aan het SJN toernooi georganiseerd door Sportinstituut Verhagen. Het deelnemersveld kwam uit vele landen waaronder Zweden, Noorwegen, Roemenië, Polen, Tsjechië, Brazilië, Wales, Engeland, Duitsland, België en Nederland.

Karin van Dijk deed deze keer voor de eerste keer ook mee aan het VI (Visual Impaired) toernooi en streed als 13-jarige bij de senioren mee. Ze wist een goede derde plek mee naar huis te nemen. Marco van Kaathoven zat in een superzware poule en deed ontzettend zijn best. Na een paar zeer zware wedstrijden wist hij deze keer ook een derde plek mee naar huis te nemen. Alex Manders kwam uit in niveau 3 waar hij na drie wedstrijden niet verder kwam dan een derde plek, maar toch een super mooie prijs voor hem.

Triveth van Pinxteren kwam uit in een poule met een diversiteit aan deelnemende landen, maar hij wist zijn hoofd super koel te houden en mocht zich aan het eind van de dag kampioen van zijn poule noemen. Na de middag mocht Karin van Dijk wederom aantreden bij het Special Judo en ook daar wist ze een derde plek te bemachtigen met een uitnodiging voor de centrale trainingen van Team Nederland voor het VI Judo. Jay Burghout deed ontzettend goed zijn best en streed een paar zware wedstrijden, waarna hij een mooie derde plek wist te bemachtigen.

Team Tanoshii/Conscius Sports is super trots op alle vijf de judoka’s voor deelname aan dit super mooie toernooi en feliciteert hen met de behaalde plaatsen.

Kunst & Cultuur 16 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Welzijn & Maatschappij 17 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Sport 18 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Kunst & Cultuur 18 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Sport 22 uur geleden Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode
Natuur & Dieren gisteren Kom woensdag 1 mei lekker naar de boerderij!