Afbeelding

Zwaar onterechte nederlaag voor WHV

Sport

ODILIAPEEL/LOOSBROEK - De Loosbroekse formatie was vele malen beter dan de tegenstander, maar bleef toch met lege handen achter: 0-1. Tegen VCO hield WHV 90 minuten lang de nul. Dat was voor vele al een ondenkbaar scenario. Toch lukte het de ploeg van Bas van Engelen om de ‘heilige 0’ een hele helft vast te houden. 

Terwijl Simon Dankers en Teun van Mil ervoor zorgden dat Luuk ‘De Muur’ van Grinsven niet in actie hoefde te komen, kreeg WHV ontzettend veel kansen op een goal. Via onder andere Steven Lunenburg en Daan van Bladel kon WHV de ban breken. Ondertussen had WHV al ruim 40 minuten de nul gehouden. Ook in de kleedkamer voelde het sterrenelftal dat er meer in zat. Echter ging het na rust mis.

Nadat clubtopscorer Lucas Dobbelsteen een niet-te-missen kans om zeep hielp, kwam Odiliapeel tegen alle verhoudingen in op 0-1. De Loosbroekse muur was zoals vanouds weer eens doorbroken. WHV bleef doorgaan waar het mee bezig was: goed voetballen. De gelijkmaker hing de gehele tweede helft in de lucht. Ook de scheids, die kort voor de aftrap nog hoog bezoek bracht aan het toilet, moest dat gemerkt hebben. Met man en macht jaagde Loosbroek op de gelijkmaker. De grootste kans kwam notabene van ballenvanger Van Grinsven, maar knikte een vrije trap van Kas Banters rakelings naast.

WHV verloor dus maar kon met opgeheven hoofd de verjaardag van de barvrouw gaan vieren in de kantine.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 15 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 15 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze