Altior pakt belangrijke punten in Venray

VENRAY/HEESWIJK-DINTHER - Zondag 27 november stond de wedstrijd tegen De Peelkorf op het programma. Dit was een belangrijke wedstrijd, waarin kostbare punten gepakt konden worden. De twee ploegen waren aan elkaar gewaagd, dit bleek wel aan de start van de wedstrijd. Het ging heel erg gelijk op, beide ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd. Altior kreeg veel verdedigende druk, waardoor het soms lastig was om de juiste kansen te creëren. Altior ging de rust in met 8-9 en wist na de rust de voorsprong uit te breiden. Er ontstonden mooie aanvallen en die voorsprong wist Altior gedurende de wedstrijd te behouden; einduitslag 15-18. Altior neemt de verdiende en belangrijke punten mee naar Heeswijk-Dinther.

DDW 2 - Altior 2: 6-17
Altior 2 - Be Quick 2: 7-21
DSV 2 - Altior 3: 13-12
Altior 4 - VMS ’21 5: 14-5
Altior 5 - KVC 5: 9-18
De Korfrakkers 5 - Altior 6: 5-8
Altior MW2 - SCMH MW2: 4-7
Altior A1 - De Peelkorf A1: 16-6