Afbeelding

HBV 2 sleept kampioenschap binnen

Sport

HEESCH - HBV 2 heeft vrijdag 25 november het kampioenschap in haar competitiepoule veiliggesteld. Het Heesche jeugdteam, bestaande uit Suze Brugman, Noa de Leijer, Jelle van Schaijk en Luc Verhees, wist een spetterend seizoen ruim voor het einde te bekronen met de titel.

Het team nam het die vrijdag op tegen BC Hilvarenbeek. Al snel voerden de Heesche badmintonners de boventoon. Gedurende de hele avond is het kampioenschap niet in gevaar gekomen en deed het team wat het moest doen, wat na de enkelpartijen al zorgde voor een knappe 6-2 voorsprong. 

Die voorsprong werd daarna verder uitgebouwd, waardoor de benodigde negen punten voor de winst al na het spelen van de dubbels behaald waren. Maar ook daarna bleef de tegenstander prooi voor de Heeschenaren en werd de voorsprong uitgebouwd tot 12-4. 

De komende weken spelen de Heeschenaren met het kampioenschap in de zak nog twee wedstrijden, alvorens zij in het voorjaar promoveren naar een hogere klasse. Ook andere teams van HBV, zowel jeugd als senioren, doen nog mee in de race om het kampioenschap in andere poules.

Uitslagen, tussenstanden en meer informatie over de Heesche Badminton Vereniging zijn te vinden op www.hbv-heesch.nl.

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 2 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 4 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur gisteren Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze