Toernooiseizoen succesvol gestart

HEESCH - Het toernooiseizoen voor jeugdspelers van de Heesche Badminton Vereniging ging zondag 20 november van start. Maar liefst vijftien Heesche badmintonners reisden af naar Rosmalen voor het eerste toernooi van dit seizoen.

Voor de Heeschenaren was het een succesvolle start. In alle leeftijdscategorieën zijn de finales gehaald en successen gevierd. Een aantal spelers wist zelfs de finale te bereiken van elk onderdeel waarin zij meededen. Ellis Zwiers en Julia Kostermans troffen elkaar daardoor in drie verschillende finales. In het dubbelspel veroverden de twee dames samen de titel. In het gemengd dubbelspel was het Julia die de finale samen met Ibon Koks won van Ellis en Luc Verhees. En ook in het enkelspel was het Julia die in een spannende wedstrijd tegen Ellis aan het langste eind trok.

In de categorie voor jongere spelers was er ook één speler die elke finale gehaald heeft. Lucas Graat werd eerste in het enkelspel, met Lucas Mulders tweede in het dubbelspel en met Thirza van de Ven eerste in het gemengd dubbelspel. Voor Thirza een tweede trofee die dag, want zij won haar finale in het enkelspel van clubgenoot Alissa van Iersel.

Kunst & Cultuur 14 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Welzijn & Maatschappij 15 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Sport 16 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Sport 21 uur geleden Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode
Natuur & Dieren 22 uur geleden Kom woensdag 1 mei lekker naar de boerderij!