Fiene Hendriks, pupil van de week

Altior wint van Someren

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Zondag 20 november ging de zaalcompetitie van start, met op de planning de wedstrijd tegen DAKOS uit Someren.

Altior ging goed van start en begon sterk aan de wedstrijd. De aanvallen liepen goed en ze kwam al snel op een 3-0 voorsprong. De verdediging stond als een huis. De Pupil van de Week, Fiene Hendriks, zag dat er veel druk uitgeoefend werd op de dames van DAKOS waardoor zij moeilijk tot aanvallen en scoren kwamen. De doelpunten in de eerste helft vielen voornamelijk bij Altior waardoor ze met 7-1 de rust in gingen. DAKOS werkte ook hard en gaf niet op. Ook bij hen vielen na rust wat doelpunten waardoor ze terugkwam op 9-6. De aanvallen liepen in de tweede helft wat moeizamer, maar door goed verdedigende druk te geven kon DAKOS niet verder aanhaken. De eindstand werd 11-6.

Altior 2 - Swift 2: 22-8
Altior 4 - Flamingo’s 2: 20-4
VMS’21 3 - Altior 6: 7-13
Altior A1 - Rosolo A1: 14-8
Altior A2 - Vessem/Winty A1: 19-11
SVOC’01/United B1 - Altior B1: 10-3
Be Quick B2 - Altior B2: 10-7
Rooi C1 - Altior C1: 4-19