0 punten voor WHV

LOOSBROEK - WHV Loosbroek is na een blamage in Elsendorp er niet in geslaagd om zichzelf te herpakken. In het thuisduel tegen Olland verloren de Loosbroekse talenten met 2-3.

Iedereen die vanaf de eerste minuut op sportcomplex De Hoef aanwezig was schrok. WHV 1 domineerde de gehele eerste helft en zette Olland onder flinke druk. De ploeg van Basje van Engelen kwam voor het eerst dit seizoen op voorsprong. Terwijl het kantinepersoneel de gehaktballen al in de jus had gelegd, blunderde de doelman van Olland. Een schot van Kas Banters werd slecht verwerkt. WHV brak de ban.

Er was geen vuiltje aan de lucht, zoals wel vaker voor het vlaggenschip, maar toch kwam tegenstander Olland langszij. De oude ploeg van Bas van Engelen scoorde uit het niets de 1-1. Zo gingen beide ploegen aan de ranja met een gelijke stand. WHV rook bloed. De geel/zwarte machine had de gehele eerste helft de bovenhand, maar in het eerste kwartier na rust was alles anders. Olland scoorde zomaar twee doelpunten en bracht WHV in teleur.

De aansluitingstreffer deed lang op zich wachten. Niels van der Wielen, normaal gesproken een hele simpele rechtsback, scoorde op hele fraaie wijze (buitenkant voet) de 2-3. Maar de goal kwam net te laat. WHV verloor nipt.