Afbeelding

Altior weer begonnen aan zaalcompetitie

Sport

LUYKGESTEL/HEESWIJK-DINTHER - De eerste wedstrijd van de zaalcompetitie werd zondag 13 november gespeeld en wel door Altior 2. Deze ploeg komt uit in de reservetopklasse en had een uitwedstrijd. 

Ze ging eerst op bezoek bij Stormvogels uit Luyksgestel en wist de twee punten niet binnen te slepen. De wedstrijd eindigde helaas in 12-12. Vanaf zaterdag 19 november komen de meeste teams weer in actie voor het begin van de zaalcompetitie. Om 9.00 uur gaan Altior F1 en Altior E3 hun wedstrijd spelen in sporthal de Zaert en we zijn natuurlijk weer benieuwd hoe de overige teams voor de dag komen. Misschien zitten er wel kampioenen bij! Wil jij dit meemaken? Kom dan de teams weer aanmoedigen de komende maanden want het belooft een spannende competitie te gaan worden. 

Altior 1, dat uitkomt in de Hoofdklasse, gaat zondag 20 november van start om 13.00 uur tegen DAKOS in sporthal de Zaert. Voor meer nieuws, filmpjes, het programma en eventuele verslagen kijk je op de Facebookpagina van Altior of www.altior-korfbal.nl.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 1 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 1 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 3 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 4 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 4 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 4 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze