Avesteyn wint eenvoudig

EINDHOVEN/HEESWIJK-DINTHER - Zondag 13 november stond een uitwedstrijd tegen Tivoli op de planning voor Avesteyn. De wedstrijd begon rustig, het was nog even aftasten. Na een aantal kansen kwam Avesteyn in de 16de minuut op een 0-1 voorsprong door Pim van den Boom. Een paar minuten later werd het ook 0-2. Joeri Dielissen maakte een mooie combinatie met Pim van den Boom goed af. Hierna bleef Avesteyn de bovenliggende partij. Uit het niets werd het toch weer spannend, Tivoli profiteerde knap van een te korte uittrap. Net voor rust bracht Rens van Vugt Avesteyn op 1-3, hij schoot een voorzet knap binnen in de bovenhoek.

Direct na rust leek de beslissing al te vallen. Na goed doorgaan van Joost van Vugt kon Pim van den Boom zijn tweede goal van de middag maken, 1-4. Daarna kabbelde de wedstrijd een beetje voort. Er werd een aantal wissels doorgevoerd en Avesteyn nam wat gas terug. Het werd 1-5 toen Joost van Vugt een afgeslagen bal direct op de pantoffel nam en via het been van een tegenstander doel trof. Vijf minuten voor tijd mocht Tivoli nog een eretreffer maken. Eindstand 2-5. Al met al een gemakkelijke overwinning voor Avesteyn.

Welzijn & Maatschappij 5 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Welzijn & Maatschappij 7 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Welzijn & Maatschappij 8 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland