WHV verliest opnieuw met grote cijfers

LOOSBROEK - In de tweede competitiewedstrijd van het seizoen is WHV Loosbroek opnieuw tegen een dikke nederlaag opgelopen. Het sterke DWSH 18 trakteerden de ploeg van Bas van Engelen op een 0-5 nederlaag.

Voorafgaand aan het duel wist iedereen al dat het een lastige wedstrijd zou worden. Toch wilde WHV, met SC Cambuur als inspiratiebron, stunten tegen de club uit Sint-Hubert. Echter kon deze hoop na 45 minuten voetbal de kliko in. Bij rust stond het al 0-3 voor DWSH. WHV werd compleet overlopen door de bezoekers en keek terecht tegen een achterstand aan. Ook na rust kon WHV geen vuist maken. De ploeg kreeg nu in plaats van drie tegengoals, er twee tegen. Het lichtpuntje was invaller en debutant Ruben Dobbelsteen. Uiteindelijk werd het dus 0-5. Lucas Dobbelsteen kreeg nog een kans op de eretreffer, maar zijn kopbal ging naast. Het mocht wéér niet zo zijn voor het elftal van Bas van Engelen.