Afbeelding

Samenwerking DTN en KBO

Sport

NISTELRODE - Via het Bernhezer Sportakkoord is er een samenwerking ontstaan tussen Dance Team Nistelrode en KBO Nistelrode

‘Bewegen op muziek’ zou eigenlijk in mei gestart zijn als de trainster niet onverwacht in het ziekenhuis kwam te liggen. Een nieuwe datum stond gepland op dinsdag 13 september, en ook 20 en 27 september zou iedereen gratis mee kunnen doen in de mooie danszaal van Dance Team Nistelrode. Doordat trainster Rose-Marie van Heumen eind augustus door een ongelukkige val haar bovenarm brak, zou deze tweede start ook niet door kunnen gaan. Maar... dat wilde ze absoluut niet! Ze ging op zoek naar een hulptrainster en die werd gelukkig gevonden. Nienke Pittens wilde graag komen helpen en samen hebben ze de eerste drie lessen succesvol gedraaid. De eerste les waren er al elf enthousiaste dames. De twee weken daarna zijn nog meer nieuwe mensen mee komen doen. De groep is erg enthousiast en de beide trainsters zijn trots dat iedereen zo enthousiast en tevreden over de lessen is.

Wil je ook graag mee komen bewegen op muziek? Dan ben je welkom, iedere dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur in de danszaal aan Loo 8. Meer informatie via 06-11368571.