Afbeelding

Gelijk spel voor Korloo

Sport

HERNEN/LOOSBROEK - Zondag 25 september heeft Korloo 1 gespeeld tegen Fortuna ‘74 in Hernen. De laatste wedstrijden waren de uitslagen wisselend met één keer winst voor Korloo en de laatste wedstrijd was de winst voor Fortuna. Korloo 1 had geluk met het goede weer. In het zonnetje klonk om 12.30 uur het fluitsignaal en ging de wedstrijd van start.

De eerste doelpunten vielen aan de kant van de tegenpartij. Het aanvalsvak van Korloo kwam moeilijk op gang waardoor doelpunten uitbleven. Hierdoor lukte het Fortuna ‘74 om naar een 4-0 voorsprong te komen. Na vijftien minuten spelen wist Korloo de draad weer op te pakken en wist het eindelijk goed de korf te vinden. Het lukte hierdoor om de achterstand te verminderen. Korloo ging de rust in met een 5-4 achterstand.

Korloo bleef ook na de rust hun spel spelen waardoor de stand op naar 7-7 ging. De spanning was bij beide partijen goed te voelen. Met nog vier minuten op de klok wist Korloo uit te lopen naar een voorsprong van 7-9. In de laatste minuten van de wedstrijd wist Fortuna ‘74 helaas nog een aantal keer de korf te vinden waardoor de voorsprong niet kon worden behouden. Met de laatste minuut op de klok benutte Fortuna ‘74 haar vrije worp en is de wedstrijd geëindigd op gelijke stand van 10-10.

De volgende wedstrijd zal gespeeld worden op zondag 9 oktober. Korloo 1 speelt dan tegen Merselo 1 om 11.30 in sportpark de Hoef.