Afbeelding

WHV verliest openingsduel met ruime cijfers

Sport

UDEN/LOOSBROEK - Na een goede oefencampagne is WHV Loosbroek er niet in geslaagd om het openingsduel te winnen. Het elftal van Bas van Engelen had weinig te vertellen, het werd 8-0.

‘Cupfighters’ WHV ging met veel vertrouwen richting het sterke Uden. Het lelijke eendje van vorig seizoen wilde stunten bij de titelfavoriet, echter was deze hoop na vier minuten al vernietigd. Uden sneed kinderlijk eenvoudig door de verdediging van de Loosbroekenaren en met schaamrood op de kaken ging WHV de kleedkamer in.

Na de donderspeech in de rust ging het niet veel beter bij de bezoekers. De score liep, mede dankzij geweldig keeperswerk van de doelman van FC Uden, uit naar 8-0. Niet de start waarop WHV hoopte...