Afbeelding

Afsluiting seizoen 2021 – 2022 badmintonclub BC-Argus

Sport

Huldiging kampioensteams

HEESWIJK-DINTHER - Traditiegetrouw wordt in de laatste week voor de schoolvakantie het badmintonseizoen bij BC Argus afgesloten. Het was na een lange periode van onzekerheid en beperkingen door corona, maar het is gelukkig eindelijk weer mogelijk om de leden volop speelmogelijkheden te kunnen bieden. BC Argus is blij en ook wel een beetje trots dat, ondanks de beperkingen, de leden de mooie club trouw gebleven zijn.

Jubileumjaar: BC Argus 50 jaar
Het was niet alleen een bijzonder jaar omdat corona (hopelijk) achter ons is gelaten, maar ook omdat BC Argus dit jaar haar 50-jarig bestaan viert. Onlangs is in dat kader al een leuke zaterdagmiddag met allerlei sport- en spelactiviteiten georganiseerd voor zowel de jonge als de al wat oudere leden met aansluitend een feestavond voor alle leden van 15 jaar en ouder. Verderop in het jaar zal dat zeker nog een vervolg krijgen!

Seizoensafsluiting en huldiging kampioensteams
Omdat deze week de schoolvakanties begonnen zijn, sloot BC Argus vorige week het seizoen af; maandag 18 juli bij de jeugd met de huldiging van maar liefst drie teams die kampioen geworden waren in de BBF-competitie. Eén team werd nog extra in het zonnetje gezet met een trofee omdat ze van alle jeugdteams binnen de BBF competitie het beste gepresteerd had. Alle jeugdleden werden getrakteerd op een ijsje.

Later op die maandagavond is het seizoen bij de senioren afgesloten met een leuk husseltoernooi, en iedereen was ook erg verheugd dat (mede)oprichter, eerste voorzitter van de club én inmiddels al jarenlang erelid, Jo Putmans, daarbij aanwezig was! Na afloop van het toernooitje zijn ook drie seniorenteams die in hun klasse kampioen geworden zijn gehuldigd. Daarna is er nog gezellig nagekletst bij een hapje en een drankje in de pantry van de Bernrodezaal.

Op donderdagmorgen 21 juli heeft de groep spelers die dan hun shuttletje slaat de laatste speelmorgen gehad. Dat werd traditiegetrouw afgesloten met een gezellige gezamenlijke lunch, aangeboden door het bestuur.

BC Argus hoopt dat iedereen een fijne zomervakantie heeft en hoopt dat zij de leden na de vakantie weer allemaal terugziet. Ook nieuwe mensen die badminton een keer willen proberen zijn in het nieuwe seizoen van harte welkom Het maakt niet uit of je 7 bent of 77, iedereen kan op zijn of haar eigen niveau badmintonnen. Ook mensen met een beperking zijn binnen BC Argus van harte welkom.

Afbeelding
Afbeelding