Afbeelding

Nistelrodese kampioenschappen jeu-de-boules 2022 op gras

Sport

NISTELRODE - Na twee coronajaren vinden zaterdag 3 september de Nistelrodese kampioenschappen jeu de boules plaats. Het wordt de 22ste editie en evenals voorgaande jaren worden deze georganiseerd door het Gilde St. Antonius Abt - St. Catharina met medewerking van de jeu de boulesclub Die Lé.

Iedereen die zin heeft in een gezellig potje jeu de boules is hierbij uitgenodigd om deel te nemen aan deze kampioenschappen. Ook kinderen zijn welkom.
Een team bestaat uit twee personen (doubletten), waarvan minimaal één personen uit Nistelrode komt of er woonachtig is.

Inschrijven is mogelijk vanaf nu tot 10.00 uur op de wedstrijddag zelf. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 4,- per team en kan op de wedstrijddag worden voldaan. Heb je (nog) geen partner voor deelname dan kun je toch inschrijven want de organisatie zorgt dan voor een partner.

Alle teams spelen vier wedstrijden spelen, twee voor en twee na de pauze. Alle wedstrijden worden op het gras gespeeld. Aan de hand van de uitslagen wordt het eindklassement opgemaakt. Rond 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en kan hierna nog even gezellig nagebuurt worden. Bij slecht weer zal het toernooi in de jeu de bouleshal plaatsvinden en zal er indien nodig op tijd gespeeld worden.

Je bent van harte welkom zaterdag 3 september om 10.00 uur op het gildeterrein, De Gildenhof aan de Hoge Akkers. Hopelijk wordt het een grote opkomst, zodat in een gezellige en sportieve sfeer om het Nistelrodese kampioenschap Jeu de boules 2022 kan worden gestreden. De wedstrijden starten om 10.30 uur.

Voor nadere informatie en voor opgave kun je contact opnemen met:

  1. Gilde St. Antonius Abt - St. Catharina: Gerard den Brok, Raadhuisplein 55, email: g.denbrok@outlook.comJeu de boulesclub Die Lé: Jos Bongers, W. van Houtstraat 35, email: josbongers@hotmail.com

Ps. Vanaf nu is het mogelijk om donderdagmiddag (vanaf 13.30 uur) en/of donderdagavond (vanaf 19.30 uur) op het gildeterrein te oefenen.