Afbeelding

HBV verlengt trainer

Sport

HEESCH - Vorige week heeft de Heesche Badminton Vereniging een nieuwe overeenkomst gesloten met trainer Hennie Bruurmijn van Hebris.nl. Hennie is al jaren als jeugdtrainer en sponsor aan de club verbonden en zal de komende drie jaar één van de vaste gezichten blijven op de speelavonden van de vereniging.

“Hennie heeft de afgelopen jaren als trainer een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze jeugdafdeling. Samen met onze vrijwilligers heeft Hennie kampioenen opgeleid, mooie activiteiten georganiseerd en heel veel kinderen enthousiast gemaakt voor onze badmintonsport. Daar gaan we de komende jaren graag samen mee door”, zegt bestuurslid Jesse Jansen over de contractverlenging.

Naast gediplomeerd trainer is Hennie eigenaar van online sportwinkel Hebris.nl. Met zijn sportwinkel verzorgt Hennie al enige jaren de clubkleding en materialen voor de Heesche Badminton Vereniging.

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 7 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 9 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze