Afbeelding

Huldiging jubilarissen en benoeming nieuw erelid Vorstenbossche Boys

Sport

VORSTENBOSCH - Vrijdag 23 juni vond ter afsluiting van het seizoen het traditionele kaderfeest plaats bij Vorstenbossche Boys waarbij alle sponsoren, vrijwilligers en kaderleden bedankt werden voor hun diensten tijdens de afgelopen jaargang. Tevens werden weer diverse jubilarissen in het zonnetje gezet

25 jaar lid:
Rob Kanters, Janneke Bijl-van Helvoirt, Rick van Cleef, Marion van der Ven, Koen van der Pas, Chiel van der Aa en Jordy van Heeswijk.
Niet op de foto: André Huberts, Job van der Heijden, Hans van der Pas en Rob Kanters

50 jaar lid:
Hein van Heeswijk
Niet op de foto: Paul Aarts

Tot slot was het bestuur van Vorstenbossche Boys erg blij Johan Bijl te kunnen benoemen tot erelid van de vereniging vanwege zijn grote inzet en bijzondere verdiensten voor de vereniging. 

Gedurende enkele decennia is Johan zeer nauw betrokken bij het dagelijks reilen en zeilen van de voetbalvereniging en sportpark De Bergakkers. Zowel direct als elftalleider, zondagsdienst en onderhoud sportpark en ondersteunend middels zijn functie in het bestuur van de supportersclub vanaf 1986. “Hiervoor past onze grote erkentelijkheid en dankbaarheid!”

Hierbij nogmaals de hartelijke felicitaties voor alle jubilarissen en Johan aan het einde van een sportief geweldig seizoen bij de GeelZwarten.

Afbeelding
Afbeelding