Afbeelding

MHCH J8E1 met klinkende cijfers kampioen

Sport

HEESCH - Op eentje na alles gewonnen. Dat is lekker kampioen worden. De jongens J8E1 van Mix Hockey Club Heesch J8E1 hebben het dit jaar geflikt. Bij Geel-Zwart in Veghel werd de laatste overwinning binnen gesleept.

Het J8E1 team uit kinderen van 8-11 jaar. Omdat er niet zoveel jongens hockeyen zitten E en D spelers bij elkaar. Toch is het echt een team geworden dat met veel plezier het veld in gaat en dan lekker fanatiek speelt. En dan word je met schitterende cijfers kampioen.

Volgend jaar gaat het elftal naar de D. Dan spelen ze op een heel veld en staan geen 8 maar 11 spelers in het veld. Gelukkig er zijn vorig jaar al aardig wat jongens bij gekomen, zodat er een elftal te maken is. Maar we kunnen nog wel wat versterking gebruiken. Bv. een goede renner op het middenveld, een stoere verdediger, of een ware goalgetter.

Dus lijkt het je wat om ook te gaan hockeyen? Kom dan een keertje meetrainen. Dat kan voor de zomer op donderdag van 17.30 tot 18.30 uur. Na de zomervakantie wordt er weer op dinsdag- en donderdagavond getraind. De wedstrijden zijn op zaterdagochtend. Tot ziens bij MHCH.