Afbeelding

Succesvolle toernooiweek ’t Pumpke Nisseroise Open

Sport

NISTELRODE– Voor de 21ste keer werd er op de tennisbanen van TC Telro een open tennistoernooi georganiseerd. Het toernooi vond plaats van 11 tot en met 19 juni. Er hadden zich dit jaar 184 spelers ingeschreven en onder prachtige en zonnige omstandigheden zijn er veel leuke en sportieve wedstrijden gespeeld.

Bij deze wil de commissie de volgende bedrijven en personen bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat ook dit jaar weer ‘luxere’ hapjes uitgedeeld konden worden aan onze deelnemers.

Rivez Assurantiën en Risicobeheer, Leon Kerkhof Tuinontwerp, Arjan Smits Montage, v.d. Lee Staal, B&B Vergaderlocatie Erve Jonkerhoeve, Raaijmakers Riooltechniek, Jos v.d. Heijden Grondwerken, R.v.A. Mushrooms BV., AVR Techniek Verfspuitinstallaties, Benelux Tyres, AVT Machinaal Timmeren en Langenhuizen Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf.

Maar natuurlijk mogen de hoofdsponsors, Eetcafé ’t Pumpke en BBQenzo.nl, niet vergeten worden. Zonder deze twee hoofdsponsors was het niet mogelijk geweest om dit toernooi te organiseren.
Ron, Ruud en Gijs: hartelijk bedankt!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding