Afbeelding

Zomertraining in Zweden

Sport

NISTELRODE - Sinds begin mei is Bart Poll weer terug in Nederland en zit zijn wedstrijdseizoen erop. Het was een succesvol seizoen met een aantal mooie finaleplaatsen. De trucs die hij de vorige zomer op de airbag heeft geoefend, heeft hij met succes kunnen uitvoeren tijdens Europacupwedstrijden. Trainen op kunstbanen en airbags is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden bij freestyle snowboarden. Daarom vertrekt Bart 24 juni voor vijf weken voor een trainingskamp naar Kläppen (Zweden), waar een mooi trainingscentrum ligt. Hij traint daar samen met zijn team, waaronder snowboarders uit Nederland, Spanje en Estland.

Tot die tijd - en daarna - werkt hij bij Strijbosch en volgt hij rijlessen bij Autorijschool Nistelrode. Met dank aan de bereidwilligheid en flexibiliteit van beide Nisseroise bedrijven hoopt Bart deze zomer zijn rijbewijs te halen. Daarnaast is Bart actief voor brillenmerk SPY+ en traint hij in de gym om fit te zijn voor zijn zomertraining in Zweden.

Volg Bart Poll op Instagram; instagram.com/bart_poll

Afbeelding
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 1 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 4 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur gisteren Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze