Vorstenbossche Boys speelt gelijk en kan kampioen worden

VORSTENBOSCH - De Boys uit Vorstenbosch konden zondag 22 mei kampioen worden wanneer concurrent FC de Rakt punten zou verliezen. Dan moest zij zelf wel winnen. Op het drukbezochte sportpark de Bergakkers zorgde de harde kern van Vorstenbossche Boys voor een prima sfeer om er een mooie middag van te maken. Juliana Mill bepaalde de eerste helft het spel door goed positiespel waar Vorstenbossche Boys niet veel tegenover kon stellen. De Boys stonden wel goed georganiseerd waardoor Juliana Mill weinig kansen creëerde.
Door een foute terugspeelbal en goed drukzetten van Marvin van Heeswijk, kwam Vorstenbossche Boys op voorsprong. Tijdens de eerste helft gebeurde er niet veel meer waardoor Vorstenbossche Boys met 1-0 de rust in ging.

In de tweede helft ging Vorstenbossche Boys steeds beter voetballen en liet zij veel beter de bal rond gaan. Juliana Mill kwam een aantal keren gevaarlijk voor het doel maar de verdediging en de lat brachten redding. Een moment later viel de 1-1 dan toch en moest Vorstenbossche Boys zich weer herpakken en dit deed zij dan ook. Uit een corner scoorde Marvin van Heeswijk een prachtig doelpunt door de bal uit de lucht in de bovenhoek te schieten: 2-1. Bij deze stand zou Vorstenbossche Boys kampioen zijn, mede doordat FC de Rakt verloren had. Helaas scoorde Juliana Mill in de allerlaatste seconde de 2-2 waardoor dit feest uitgesteld moet worden naar volgende week.

Vorstenbossche Boys speelt dan thuis tegen Ulysses en bij winst of gelijkspel van Vorstenbossche Boys is het kampioenschap binnen. De wedstrijd begint om 14.30 uur op de Bergakkers in Vorstenbosch.

Welzijn & Maatschappij 6 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Welzijn & Maatschappij 8 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Welzijn & Maatschappij 9 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland