Afbeelding

Zomervoetbal in Heesch

Sport

HEESCH - Wil je eens lekker een potje voetballen met leeftijdsgenoten van 50 jaar en ouder? Dat kan deze zomer in Heesch aan de Vinkelsestraat 77, iedere zaterdagochtend in de maanden juli en augustus. We verzamelen om 9.00 uur en na de warming-up spelen we onderling een partijtje. Rond 10.00 uur staat een kop koffie met peperkoek klaar en kunnen we nog wat nabuurten.

Het gaat om recreatief voetbal waarbij plezier en sportiviteit voorop staan, maar voor alle duidelijkheid... er wordt gewoon achter de bal aan gerend, het gaat dus niet om het zogenaamde walking football. Om mee te kunnen doen is enige ervaring met voetbal mooi meegenomen. Maar je hoeft beslist geen topper te zijn (geweest).

De benedengrens voor het doorgaan van deze activiteit ligt bij twaalf personen, anders wordt de groep te klein. Temeer gezien waarschijnlijk niet iedereen elke keer aanwezig kan zijn. Natuurlijk hopen we elke zaterdag op een zo groot mogelijke opkomst. Maar als je een keer wat anders hebt, dan is dat natuurlijk geen probleem.

We beginnen zaterdag 2 juli en gaan door tot en met zaterdag 27 augustus. De kosten bedragen in totaal € 20,- per persoon. Als je 50 jaar of ouder bent en mee wilt doen, meld je dan uiterlijk op 25 juni aan. De groepsgrootte is maximaal 20 personen, dus wees er snel bij!

Wie weet tot ziens bij de familie Broer aan de Vinkelsestraat 77 in Heesch.

Jan Broer, 06-23000415 of info@jbmbv.nl.