Afbeelding

Twan Vrijsen verenigingsman HVCH

Sport

HEESCH - Traditiegetrouw wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie de verenigingsman/-vrouw (een vrijwilliger die in een heel grote groep vrijwilligers opvalt door zijn of haar inzet), van het jaar bekendgemaakt. Vanwege corona is de titel twee jaar lang in handen geweest van Carolien Florussen. Hoog tijd om de wisseltrofee door te geven en wat is er dan mooier om dat te doen tijdens de vrijwilligersbedankavond.

Vrijdag 20 mei werden alle vrijwilligers van HVCH uitgenodigd voor een barbecue en een gezellige avond in de kantine. Voorzitter Laurens Gloudemans nam het woord om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en om de nieuwe verenigingsman bekend te maken. Dit jaar is deze eer voor Twan Vrijsen. Twan is al jaren actief als jeugdtrainer/-leider. Hij traint dit seizoen de JO10-1 (inmiddels JO11-6), en daarnaast is hij op de achtergrond onmisbaar voor HVCH. Zo gaat er elk moment een nieuwe editie van het magazine ‘Blauw Gras’ naar de drukker, waar Twan een zeer grote bijdrage aan levert. Ook heeft hij dit seizoen een grote bijdrage geleverd aan de voetbalcontracten van de mini’s. 

Twan is altijd positief gestemd en wil alles graag goed doen. Toch heeft hij een motto: ‘Better done than perfect’, wat de voorzitter regelmatig herhaalt.

Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 3 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 5 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 6 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 7 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 8 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 12 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid