Afbeelding

Het 25-jarig jubileum dansgala!

Sport

NISTELRODE – ‘Terugkijken op 25 jaar mooie en gedenkwaardige momenten’ dat is het doel van Dansgala 2022. Naar aanleiding van het 25 jarig bestaan werd een bijzondere middag georganiseerd, met optredens van onze eigen topdansers van dit jaar, afgewisseld met enkele geweldige internationale gastoptreden en ook vinden dansen uit deze 25-jarig opnieuw het podium.

Zaterdag 14 mei zal er in CC De Pas een spectaculair en gevarieerd programma te zien zijn. Met onder andere optredens van onze eigen kampioenen van dit seizoen en een selectie van Europees Kampioenen uit de afgelopen 25 jaar en enkele internationale gastoptredens uit Belgie en Duitsland.
Tijdens het Dansgala 2022 zullen we terugkijken in beeld en dans op 25 jaar DV Dancing Kids, dat een paar jaar geleden onder de nieuwe naam Dance Team Nistelrode verder ging.

Verrassende optredens
Enkele oud-leden wagen de stap om na vele jaren opnieuw het podium te gaan betreden met een optreden van het kampioenschap van toen. Dit alles gemixt met leuke foto’s en filmpjes van de afgelopen 25 jaar. Met de presentatie in handen van twee geweldige oud-leden zal deze galamiddag een hoog dansentertainment hebben. En natuurlijk niet te vergeten… de ontvangt zal geheel in galastijl zijn! Voor de foto’s op de rode loper is de dresscode voor deze middag: gala!

Dansgala 2022
Locatie: CC De Pas, De Misse 2 in Heesch
Zaal open: 13.30 uur
Aanvang: 14.00 uur
Eindtijd: circa 17.00 uur
Aansluitend is er een borrel in het café van CC De Pas.

Kaarten à € 20,- per stuk - dit is inclusief een welkomstdrankje- en zijn te bestellen via tickets@danceteamnistelrode.nl
Voor meer informatie, mail dan naar tickets@danceteamnistelrode.nl