Afbeelding
Ruud Schobbers

Winst in blessure-blessuretijd weggegeven

Sport

WIJCHEN/HEESCH - Het goede nieuws kwam vorige week van de vrouwen van HVCH: de dit jaar jubilerende ‘50 jarige vrouwen’ boekten een knappe 3-1 overwinning tegen Nuenen. Hiermee wordt een sprong op de ranglijst gemaakt naar een veilige plek in de eerste klasse. 

De mannen van HVCH 1 hadden het geluk zondag 1 mei niet aan hun zijde. In de ‘dying seconds van de blessuretijd van de blessuretijd’ maakte Alverna in Heesch alsnog de 1-1 gelijkmaker. Slechts één punt voor HVCH waar de drie punten binnen leken en ook verdiend zouden zijn. 

De eerste helft verliep verder probleemloos. Stijn van den Hurk scoorde in de 10de minuut na goed doorzetten van Joris Frunt, die de voorkeur gekregen had boven Tim Kamp. Er volgden nog een handvol Heesche kansen, waar Alverna geen gevaar tegenover kon stellen. Toch was het na 45 minuten slechts 1-0.

Na de rust kwam Alverna meer uit de verdedigende stellingen en ging het HVCH onder druk zetten, op zoek naar de gelijkmaker. Een schot eindigde keihard op de paal, maar daar bleef het ook bij. Er ontstond ruimte voor HVCH in de omschakeling, maar de kansen waren niet besteed aan de Heesche aanvallers en invallers. 

De scheidsrechter liet maar doorspelen en doorspelen, tot in de 96ste minuut Floris Florussen uit een scrimmage de gelijkmaker voor Alverna binnen kon schieten. Geen drie punten voor HVCH deze week, maar de mannen van Roy de Haan zullen komende weken laten zien dat ze samen tot het gaatje zullen gaan voor de titel. 

Voor meer foto’s: www.ruudschobbers.com

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 14 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 14 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze