Afbeelding

Doe mee aan de Zomer Challenge 2022 bij TC Telro!

Sport

Extra sporten of zomerstop bij voetbal of hockey? Of wil je kennismaken met tennis?

NISTELRODE - Na een succesvolle Challenge in voorgaande jaren, biedt TC Telro de mogelijkheid om kennis te maken met de tennissport tijdens de Zomer Challenge 2022. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap waarbij je vier maanden (mei, juni, juli, augustus) vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Je krijgt wekelijks les vanaf 9 mei tot aan de zomervakantie en je kunt meedoen aan alle club- en KNLTB-activiteiten. Het lidmaatschap is zonder entreekosten en stopt automatisch.

Speel je een teamsport en hebben jullie een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Wil je gedurende de zomermaanden iets nieuws leren? Dan dagen we jou en je vrienden uit met de Zomer Challenge 2022!

Junioren Basisschool
Kosten junioren t/m 9 jaar € 60,Kosten junioren vanaf 10 jaar € 65,-      
Junioren hebben wekelijks een lesuur tot de zomervakantie
Junioren zijn lid in de maanden mei, juni, juli en augustus.·      

Junioren Voortgezet Onderwijs     
Kosten jeugd zonder lessen € 47,50·      
Kosten Jeugd met drie tennislessen € 52,50
Junioren/Jeugd zijn lid in de maanden mei, juni, juli en augustus.

Interesse voor de Zomer Challenge en maak Kennis met Tennis, TC Telro en onze trainster? We bieden deze zomeractie ook aan voor senioren, een compact lidmaatschap voor drie maanden!

Kosten senioren zonder lessen € 47,50    
Kosten senioren met drie trainingen/clinic € 55,(Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor training, vol = vol)
Senioren zijn lid in de maanden juni, juli en augustus.

Je kunt je individueel inschrijven of met je teamgenoten. Jeugd graag aanmelden vóór 6 mei, volwassenen vóór 22 mei!

Aanmelden doe je via de website van TC Telro, bij ‘Lid worden’. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de Zomer Challenge met of zonder training/clinic. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar telro.leden@gmail.com.