Avesteyn-Mariahout 1-1

HEESWIJK-DINTHER - Een ploeg waar de mannen van Avesteyn het in de uitwedstrijd lastig tegen hadden en niet tot een overwinning wisten te komen. Het was al vrijwel meteen duidelijk dat Avesteyn het spel moest gaan maken tegen deze stugge tegenstander. Dit leidde dan ook tot meerdere grote kansen in de eerste helft die echter niet verzilverd werden. Hierdoor gingen de ploegen met de brilstand stand de rust in. Avesteyn wist dat het de tweede helft meer moest gaan forceren. Desalniettemin leidde dit niet tot veel meer grotere kansen dan voor rust, al was Avesteyn ook in deze helft nog steeds de bovenliggende partij. Dit leek dan ook tot een goal van Joeri Dielissen te leiden, die op aangeven van Rens van Vugt de 1-0 binnentikte. Maar deze werd discutabel afgekeurd vanwege vermeend buitenspel.

In de 75ste minuut was het Dries Heerkens die met een bekeken balletje vanaf de linkerkant die keeper met een hoge bal wist te verassen. De verlossende 1-0 stond op het scorebord. Hierna begon Mariahout opportunistischer te spelen. Dit leidde tot enkele kleine kansjes, maar geen levensgevaarlijke. Toch was daar vrijwel uit het niets, in de 89ste minuut, de gelijkmaker uit een voorzet van de zijkant die voor de voeten van een aanvaller van Mariahout viel. Deze tikte hij simpel binnen en zette daarmee de 1-1 op het scorebord, wat tevens ook de eindstand werd.