Afbeelding

Inschrijven Bomenpark tennistoernooi

Sport

HEESCH - Ook dit jaar organiseert tennisvereniging De Hoef ‘Het Bomenpark Open tennistoernooi’. Dit toernooi is afgelopen jaren een succes gebleken en ook nu wordt er al hard gewerkt om voor alle deelnemers, gasten en leden een mooie week in elkaar te zetten. 

Het toernooi begint 12 februari en eindigt met de finaledag op 20 februari. Inschrijving 17+ en voor alle categorieën in de enkel, dubbel en gemengd dubbel. Inschrijven kan tot 31 januari via toernooi.nl.

Dit toernooi is altijd één van de eerste van het jaar, dus wil je jezelf voorbereiden op het nieuwe tennisseizoen of heb je zin om in deze tijd weer eens even sportief bezig te zijn? Schrijf je dan nu in!

De toernooicommissie gaat er alles aan doen om deze week te laten slagen en jou weer een onvergetelijke tennisweek te bezorgen. Het toernooi zal alleen doorgaan als de coronamaatregelen het toelaten en het clubhuis open kan.

We hopen ook jou te zien!

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 14 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 14 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze