Slotspektakel bezorgd VV Heeswijk een punt.

HEESWIJK-DINTHER - VV Heeswijk tegen DAW Schaijk. Na een kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong en na ruim 30 minuten kwam een goede aanval vanuit achteruit, waardoor de ploegen met een stand van 2-0 de rust ingingen.

De tweede helft. Al vrij snel werd door DAW de aansluitingstreffer gemaakt en na twintig minuten spelen in de tweede helft werd het gelijk. Een paar minuten later werd het nog wat lastiger voor Heeswijk want na een onschuldig duel in de 16 meter van DAW werd Jules Heerkens met een tweede gele prent van het speelveld gestuurd; verder met tien man. Niet veel later sloeg het noodlot toe. Na vermeend duwen in de Heeswijkse 16 meter na een hoekschop van DAW eindigde de bal op de stip. Dit buitenkansje werd met beide handen aangegrepen en dienstdoende spits schiet de bal keurig in de hoek.

Ondanks deze tegenslagen rechte de thuisploeg de rug. Dit resulteerde uiteindelijk in de 90ste minuut in een indirecte vrije trap in op 8 meter van de doellijn van de Schaijkse goalie. Scheidsrechter zag een schwalbe van een speler van DAW en besloot hiervoor een vrije trap te geven. Het schot van Van Dijke na deze indirecte vrije trap, werd in eerste instantie gekeerd maar door te vroeg inlopen van Schaijkse verdedigers, moest hij opnieuw genomen worden. De tweede keer werd besloten een aantal stations over te slaan, de bal ging naar Max Sluiter en deze wist de bal achter het aanstormende elftal van DAW in het doel te krijgen. De 10 van Heeswijk hebben hard gewerkt om er nog een punt uit te slepen al overheerste na de wedstrijd het gevoel dat ze het de tweede helft zelf weggegeven hebben.