Afbeelding

Nieuwe tenues voor Heeswijk 7

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Vol verwachting klopte het hart van de spelers en leiding van Heeswijk 7. Zondag 21 november mochten de mannen namelijk voor de eerste keer hun gloednieuwe tenues aantrekken. ‘Ketelaars van Zupthen Makelaardij’ prijkt er op de borst van Heeswijk 7. Dank aan deze trouwe en zeer gewaardeerde sponsor en hopelijk volgen vele mooie en succesvolle seizoenen.

Een huis kopen of verkopen, huren of verhuren doe je niet elke dag. Er komt heel wat bij kijken. Voor al die zaken ben je bij Ketelaars Van Zutphen Makelaardij aan het goede adres. Dat nieuwe prachtige tenues niet automatisch goed zijn voor drie punten bleek afgelopen zondag voor Heeswijk 7. Maar die goede resultaten komen ongetwijfeld in de toekomst. Aan de shirts zal het in ieder geval niet liggen.

Ook mooi nieuws kwam er van de Rabobank, want de afgelopen weken is er massaal gestemd op VV Heeswijk tijdens Rabo ClubSupport. In totaal heeft dit het prachtige bedrag van
€ 1.337,07 opgeleverd. Met dit mooie bedrag wordt snel aan de slag gegaan met het opknappen van de entree van het sportpark.