Afbeelding

Avesteyn pakt 1e periode

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Om 14.30 uur werd zondag 21 november afgetrapt. ELI uit Lieshout begon fel aan de wedstrijd, maar toch waren het de mannen uit Dinther die op voorsprong wisten te komen. Een vrije trap van Rens van Vught werd door de keeper gestopt en uit de rebound binnengelopen door Joost van Vught. Na de 1-0 bleef ELI het betere van het spel houden, wat beloond werd door een doelpunt; 1-1.

Na de rust wist ELI wel minder kansen te creëren omdat Avesteyn verdedigend sterker stond. Wederom wist de thuisploeg weinig te creëren, maar toch kwam zij weer op voorsprong. Een corner werd hard binnengekopt door Rick Vissers. Nadat de bezoekers uit Lieshout voor de tweede keer op achterstand kwamen, kreeg Avesteyn meer grip op de wedstrijd. Na een uitbraak van ELI werd er een overtreding in de zestien meter van Avesteyn gemaakt waardoor de scheidsrechter naar de penaltystip wees. De bal werd binnengeschoten en het stond 2-2.

Lieshout ging op zoek naar de derde goal, maar kreeg niet veel kansen. Na een wat rommelige fase kreeg Avesteyn net voor tijd een corner; weer was het Rick Vissers die de bal knap binnen werkte. Avesteyn stond nu voor de derde keer op voorsprong. Diep in de extra tijd kreeg ELI drie corners op rij. Ondanks het harde werk van de defensie van Avesteyn schoot ELI de 3-3 binnen in de laatste seconden van de wedstrijd. Avesteyn trapte af en de scheidsrechter floot af. De punten zijn verdeeld en Avesteyn heeft de periode te pakken.

Volgende week mogen de mannen uit Dinther op bezoek bij WEC om daar hun ongeslagen status vast te houden.

Afbeelding
Afbeelding
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 12 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 12 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze