Afbeelding

Tripje naar Volendam levert niets op

Sport

VOLENDAM/OSS/HEESCH – De uitwedstrijd tegen Volendam 2 heeft voor de heren van Dynamico geen punten opgeleverd. Bij rust stond de Oss/Heesche formatie nog aan de goede kant van de score (13-14), maar tien minuten voor tijd was dat anders (25-23) waarna de nederlaag uiteindelijk nog ietsje groter werd: 32-27.

Na een kwart competitie is duidelijk geworden dat Dynamico dit seizoen moet strijden voor lijfsbehoud. De ploeg van trainer Vladan Mijalkovic zit met GHV, EHC en Feyenoord in hetzelfde schuitje. Er is al een gaatje van drie punten richting de onderkant van de middenmoot.

Dynamico had de hoop dat er tegen Volendam ook al een punt of zelfs punten behaald konden worden. Op basis van de eerste helft leek dat ook mogelijk, gezien de gelijkopgaande wedstrijd, maar in de tweede helft keerde Volendam het wedstrijdbeeld om, om in de laatste fase de marge nog wat op te voeren.