Op de foto van L naar R

Eddy Merckx, Raimond Burgman, Raymund Swertz, Jean van Erp en teamleider Jan van de Vorle
Op de foto van L naar R Eddy Merckx, Raimond Burgman, Raymund Swertz, Jean van Erp en teamleider Jan van de Vorle

Twee wedstrijdpunten voor SIS Schoonmaak

Sport

OOSTERHOUT/HEESWIJK-DINTHER - Het eredivisieteam van SIS Schoonmaak moest zondag 14 december naar Oosterhout voor de wedstrijd tegen De Eekhoorn. Drie van de vier spelers wisten te winnen en zodoende werden weer twee punten aan het ongeslagen totaal toegevoegd.

Eddy Merckx beet het spits af tegen Frans van Kuyk en de pijn was kort voor Frans. Elf beurten later had Eddy de winst binnen met een gemiddelde van 3.636 en een hoogste serie van zestien. Eindstand 40-16. Raimond Burgman kreeg Kurt Ceulemans in 28 beurten op de knieën met een gemiddelde van 1.538. Eindstand 40-28.

Jean van Erp
Na de pauze was het de beurt aan Jean van Erp die afgelopen week nog doordrong tot het hoofdtoernooi van de Worldcup in Veghel, net als teamleden Raimond Burgman, Eddy Merckx en Dick Jaspers. De Spanjaard Sanchez won dit toernooi en versloeg de Koreaan Heo in de finale. Jaspers en Merckx werden uitgeschakeld in de achtste finale. Burgman en Van Erp een ronde eerder.
Van Erp speelde tegen de Spanjaard Mas, ook al een deelnemer van de Worldcup die donderdag nog even op en neer naar Barcelona ging en zichtbaar vermoeid was. Hij wist slechts zeventien caramboles te produceren. Van Erp speelde sterk en won met 40-17 en een gemiddelde van twee.

Raymund Swertz had zijn week niet. Tijdens de Worldcup in Veghel werd hij in de eerste ronde uitgeschakeld en tegen Jerry Hermans in Oosterhout was het al niet veel beter. De hele wedstrijd heeft hij achtergestaan, kon hij het tij niet keren en speelde onder zijn gemiddelde. Hij verloor met 40-34.

Toch deed SIS Schoonmaak goede zaken met twee wedstrijdpunten.

Komende zondag 21 november is de thuiswedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie Bousema uit Lochem, aanvang 13.00 uur. De twee kopmannen zijn met buitenlandse verplichtingen afwezig.

We zullen zien of het team sterk genoeg is om de punten te behalen.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 22 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 23 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 23 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze