Afbeelding

Altior 2 begint zaalcompetitie sterk

Sport

REUSEL/HEESWIJK-DINTHER - Waar andere teams van Altior nog bijkomen van de veldcompetitie, mocht het tweede deze wedstrijddag al starten op het hoogste niveau. Er is dit seizoen een scherpe degradatieregeling, waardoor elk punt goud waard is. Het team moest door blessures incompleet afreizen naar Reusel voor een wedstrijd tegen het sterke Rosolo. De opdracht is duidelijk: hard werken in de verdediging en slim spelen in de aanval.

De dames zorgden voor een vliegende start en voordat de geel-zwarten iets terug konden doen was het al 0-3. Er werd enorm fel en gedreven gekorfbald en de voorsprong werd vergroot naar 3-9. Rosolo maakte nog 4-9, maar een afstandsschot van Jasmijn in de zoemer, maakte dat de eerste helft toch met een verschil van zes doelpunten werd afgesloten. In de tweede helft werd slim gespeeld, waardoor Rosolo het gat niet kleiner kon maken. Met een 11-18 eindstand kwamen de punten mee naar huis.

Zaterdag 20 november
Op 20 november is er een groot zaaltoernooi bij De Korfrakkers in Erp voor de jeugd. Helaas mag er door de nieuwe coronamaatregelen geen publiek aanwezig zijn. Hopelijk kunnen de meiden over enkele weken wel aangemoedigd worden, tenzij het kabinet de maatregelen weer gaat aanpassen. Blijf op de hoogte van al het nieuws op de social media kanalen en www.altior-korfbal.nl.

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 1 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze