Afbeelding
Rob Cuijpers

Veel kansen weinig doelpunten voor Prinses Irene

Sport

NISTELRODE - Prinses Irene speelde op een nat en winderig sportpark De Schellen zondag 7 november met 1-1 gelijk tegen Helvoirt. 

Julian van Roosmalen, de voortreffelijk representant van de afwezige Koen Pittens, scoorde al na zes minuten de 1-0, zie foto. Prinses Irene kreeg daarna voldoende mogelijkheden om de score uit te breiden maar dat lukte de hele wedstrijd niet, ondanks een aantal ‘honderd procent kansen’. Het was van beide kanten een bijzonder matige partij, maar de oranjes waren wel voetballend de bovenliggende partij.

In de tweede helft was Helvoirt wat gelijkwaardiger en kreeg het enkele kansjes, maar daar stonden grotere tegenover. Mede omdat de laatste pass vaak niet zuiver was, werd er niet gewonnen en scoorde Helvoirt wel via Menno van Hattum de gelijkmaker. Vooral in de slotfase kwam Prinses Irene een paar keer vrij voor het doel van Helvoirt goalie Verhulst, maar die werd niet meer verschalkt.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 17 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 17 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze