WHV had een complete offday

LOOSBROEK - In de eerste helft was het zondag 7 november een slechte partij aan beide kanten. Veel balverlies en weinig kansen werden er gecreëerd. Hierdoor was het met rust nog 0-0.

WHV hoopte wellicht beter uit de rust te komen, maar daar was niets van te zien. Keldonk profiteerde van een persoonlijke fout in de achterhoede van WHV en in 47ste minuut werd het daardoor 0-1. WHV probeerde het daarna nog wel en kreeg ondanks het slechte spel nog een aantal kansen. In de 58ste minuut werd het echter 0-2 en een kwartiertje later was de wedstrijd beslist door een fantastisch afstandsschot in de kruising van de spits van Keldonk. Hierdoor keek WHV tegen een 0-3 achterstand aan en was de wedstrijd gespeeld. Keeper Luuk van Grinsven bracht nog een aantal keer redding, maar in de 75ste minuut kwam de eindstand van 0-4 op het scorebord.

Volgende week is WHV vrij en dan wacht 21 november een uitwedstrijd in het verre Sint Agatha tegen VCA.