Afbeelding
Ruud Schobbers

Berghem Sport – HVCH: guur, grauw, gelijk: 0-0

Sport

BERGHEM/HEESCH - Gebrand op een vijfde overwinning op rij ging HVCH op bezoek bij Berghem Sport. Het allereerste duel tussen beide teams in klasse 1C nadat de wedstrijden van vorig seizoen niet gespeeld konden worden door corona. Het was guur, winderig en nat in Berghem en het spel was ook niet echt hartverwarmend. Berghem had zich duidelijk voorgenomen deze middag het spel over te laten aan de Heeschenaren en alleen met lange ballen te loeren op een mogelijkheid in de omschakeling. HVCH, spelend in het rood-wit, probeerde wel de Berghemse bus uit de parkeerstand te krijgen, maar had het duidelijk lastig met de omstandigheden op het kunstgras. HVCH creëerde een handvol goede kansen in de eerste helft, met onder andere een knap gepareerde open kans voor Jan van den Haterd van vijf meter afstand en een geplaatst schot van Roy Vissers op de kruising. Berghem hield echter stand. Ruststand 0-0.

Ook na rust hetzelfde spelbeeld. HVCH maakt het spel en creëerde wat mogelijkheden, maar het was telkens net niet. Berghem bleef het verdedigende spel spelen en kwam pas in de 80ste minuut tot een eerste goede kans uit een corner. Daarna waren er aan beide kanten nog grote kansen, maar de bal wilde er vandaag duidelijk niet in. 0-0, Berghem blij met het punt en HVCH ontevreden. Maar de Heeschenaren zijn als enige nog wel ongeslagen in klasse 1C!

De hele serie foto’s gemaakt door Ruud Schobbers: https://www.ruudschobbers.com/Soccer/2021/HVCH-Heren-1/20211107-Berghem-1-HVCH-1-0-0/

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 8 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 10 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 11 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 12 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 13 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 17 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid