Eindspektakel levert VV Heeswijk een punt op

BOXMEER/HEESWIJK-DINTHER - Het uitduel tegen het elftal van Olympia ’18 uit Boxmeer stond zondag 31 oktober op het programma. Op het grote en zware hoofdveld floot scheidsrechter Sander Huis om 14.30 uur voor de aftrap. De elf van Heeswijk begonnen goed aan de wedstrijd. Na zestien minuten spelen viel de 0-1. Na een goede opbouw spleet Ries van Alebeek de verdediging van Olympia open met een steekbal op spits Van Dijke. Op zijn schot kon de Boxmeerse goalie nog redding brengen maar Stef Adank was scherp op de teruggekomen bal en schoot hem langs de keeper en de verdedigers in de touwen.  Na een goed half uur spelen viel de 0-2 , vanuit een corner kopte Van Dijke de bal er in nadat de keeper aan de bal voorbijging. Olympia probeerde het wel en kwam in de eerste helft nog een keer heel dichtbij.

In de tweede helft kwam Heeswijk niet meer aan voetballen toe en was Olympia de ploeg aan de bal. Ondanks dat Heeswijk niet meer zo dreigend was als in de eerste helft leek er lang weinig aan de hand te zijn. Tot aan de 90ste minuut toen een afgeslagen voorzet voor de voeten van Levi Meulensteen viel. Die haalde onberispelijk uit vanaf twintig meter en bracht weer wat hoop bij de ploeg uit Boxmeer. En twee minuten later wordt de hele zure gelijkmaker binnengeschoten door Juul Schelbergen. Zijn schot vanaf achttien meter krult precies buiten bereik van de Heeswijkse sluitpost via de binnenkant van de paal de rechterbovenhoek in. Weer één punt voor het team uit Heeswijk wat daardoor in de middenmoot blijft hangen.