Afbeelding

WHV boekt eerste overwinning van het seizoen

Sport

ODILIAPEEL/LOOSBROEK - Eindelijk. Met deze woorden eindigde trainer Bas van Engelen de spannende uitwedstrijd in en tegen Odiliapeel.  In de eerste helft ging het gelijk op met enkele goede kansen voor beide ploegen. WHV kreeg de eerste goede kans met Bart van de Wielen in de zestiende minuut, maar de keeper bracht redding. Uit de corner was Ivo Kanters voor WHV dichtbij de openingstreffer. Daarna kreeg Odiliapeel een aantal kansen en werd ook de lat geraakt. De stand was bij de rust door de gemiste kansen 0-0. 

Na rust hetzelfde spelbeeld met een gelijkopgaande wedstrijd. Er werden veel lange ballen gespeeld om iets te forceren voor het doel. In de tweede helft waren er weinig kansen aan beide kanten, maar WHV trok aan het langste eind. In de 80ste minuut kwam WHV met een goed opgezette aanval vanaf de rechterkant waarbij Bas Kanters Bart van der Wielen vrijspeelde voor de keeper en... die scoorde. Odiliapeel probeerde het vervolgens met een alles of niets poging door alle ballen voor de goal te pompen. Met veel fysieke spelers was het nog billenknijpen voor WHV. Ook de ingevallen keeper Luuk van Grinsven bracht nog redding op een schot vlak voor tijd. Toen de scheidsrechter het eindsignaal gaf was er opluchting bij WHV dat haar eerste overwinning van het seizoen behaalde. 

Volgende week speelt WHV weer een belangrijke wedstrijd thuis tegen Keldonk, dat gelijk staat in punten.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 12 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 12 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze