Afbeelding

Shirtsponsor Vorstenbossche Boys JO8-1 en JO8-2

Sport

VORSTENBOSCH - Nadat Smook en Schoenmakerij van Heeswijk vorig jaar al de shirtjes hebben gegeven, moest er nog een moment gekozen worden voor de officiële overdracht. Door het drukke programma van beide bedrijven en het programma van Vorstenbossche boys JO8-1 en JO8-2, was nu dan pas daar het moment.

Eigenaren Mike en Linda van Smook en Ton en Els van Heeswijk van Schoenmakerij van Heeswijk vinden het ‘kei skon’ dat ze van deze teams shirtsponsor zijn, zeker omdat de zonen Sam en Luca (van Mike en Linda) in deze teams voetballen. Sam en Luca zijn de de kleinzonen van Ton en Els, en met Fez (een andere kleinzoon die ook in dit team speelt) maakt dit in totaal drie voetballende kleinzonen waar Ton en Els enorm trots op zijn.

Smook is een BBQ-restaurant, gelegen aan de Heuvel 4 in Vorstenbosch. In 2018 zijn Mike en Linda van Heeswijk dit restaurant begonnen waar je culinaire BBQ-gerechten kunt eten, maar ook voor een lekker soepje, spareribs of een heerlijk kippetje met een echte BBQ-smaak kun je bij Smook terecht. Het restaurant heeft een warme, robuuste uitstraling en samen met de lekkerste bieren, wijnen, cocktails en koffie maakt dit de beste combinatie voor een heerlijke tijd bij Smook.

Schoenmakerij Van Heeswijk is in 1992 gevestigd in Uden. Dit nadat Ton en Els van Heeswijk de kans kregen om de onderneming op eigen naam voort te zetten. Alle voorkomende reparaties aan schoenen worden met vakmanschap uitgevoerd. Hakken repareren en vernieuwen en onderwerk en zolen kunnen volledig vervangen worden. Behalve schoenherstel is Schoenmakerij van Heeswijk ook hét adres voor sleutelservice, onderhoudsproducten en lederwaren; lederwaren in de breedste zin van het woord.

Linda, Mike, Ton en Els namens de JO8-1, JO8-2 en het jeugdbestuur hartelijk bedankt voor het sponsoren van de wedstrijdshirts. De shirts zullen dan ook de komende jaren met trots gedragen worden door deze jongens en meiden van de Vorstenbossche Boys.

Afbeelding
Afbeelding
Kunst & Cultuur 29 minuten geleden 50 jarig-jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur en gratis te bezoeken voor Nisseroise inwoners: het..
Afbeelding
Kunst & Cultuur 2 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 3 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 3 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Blog 3 uur geleden Onbetaald verlof en sabbatical
De complete Bronsschat is een van de topstukken van de afdeling Nederland in de Romeinse
tijd in het Rijksmuseum van Oudheden.
Kunst & Cultuur gisteren Bronsschat van Nistelrode na 20 jaar terug!