Afbeelding

Nieuwe shirtsponsor Vorstenbossche boys JO7-1 en JO7-2

Sport

VORSTENBOSCH - Zaterdag 30 oktober werden de shirtjes, gesponsord door Hektracon, officieel overhandigd aan de JO7-1 en JO7-2. Martijn en Suzanne Kouwenberg vinden het een hele eer om de teams van deze jongens en meiden, waarin ook hun zoon Lars speelt, te mogen sponsoren in de vorm van shirtjes.

Hektracon is in 2005 opgericht door Martijn Kouwenberg en is gevestigd aan de Vlagheideweg 2 in Vorstenbosch. Martijn wilde iets doen waar hij zijn creativiteit in kwijt kon. Martijn wilde maken, hij wilde bouwen. Daarom stapte hij de constructiewereld binnen. Hektracon heeft zich gespecialiseerd in stalen trappen, balustrades, hekwerken, leuningen en complexe trap- en bouwconstructies. Hektracon is een creatief en nuchter bedrijf dat jou van A tot en met Z kan ondersteunen bij het realiseren van oplossing in staal. Dit kan Hektracon doen omdat dit bedrijf zelf engineert, produceert én monteert!

Martijn en Suzanne, namens de JO7-1, JO7-2 en het jeugdbestuur, hartelijk bedankt voor het sponsoren van de wedstrijdshirts. En de shirts zullen dan ook de komende jaren met trots gedragen worden door de jongens en meiden van de Vorstenbossche Boys.

Afbeelding