Afbeelding

Brabants Mooiste MTB-tocht in de Maashorst

Sport

MAASHORST - Toerwielerclub De Voorsprong uit Heesch organiseert zondag 7 november haar jaarlijkse veldtoertocht in Nistelrode. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 35, 45 of 55 kilometer. De routes gaan over mooie bospaden en goed begaanbare landwegen in het prachtige natuurgebied de Maashorst. In elke afstand is een pauze opgenomen waar iedere deelnemer thee en een versnapering krijgt aangeboden. Na afloop is er gelegenheid om de fiets af te spuiten.

De inschrijflocatie is Achter de Berg 16 in Nistelrode, bij Scouting Mira Ceti. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-. NTFU-leden krijgen € 1,- korting. Onder de 16 jaar is deelname gratis. NTFU-leden kunnen inschrijven via ‘Scan & Go’. De starttijd is van 8.30 tot 10.00 uur.

Op www.twcdevoorsprong.nl staat meer informatie over deze mooie veldtoertocht die ieder jaar vele enthousiaste deelnemers trekt.

TWC De Voorsprong uit Heesch is een toerwielerclub en biedt iedereen met een racefiets de mogelijkheid om in het wegseizoen in groepsverband tochten te fietsen. Op dit moment kent de club acht fietsgroepen, waaronder twee damesgroepen. Iedere groep fietst met een eigen afstand en snelheid zodat iedereen op een passend niveau kan fietsen.