Afbeelding
Rachelle Fotografie

Nederlaag heren Dynamico

Sport

EMMEN/HEESCH – Uit bij topper E&O scoorde Dynamico er lustig op los, maar de aanvallende slagkracht van de thuisploeg in toom houden lukte niet. Daardoor leed de ploeg van trainer Vladan Mijalkovic in Emmen een verwachte nederlaag: 37-30 na een ruststand van 18-14.

Tot 13-12 bleef de Oss/Heesche formatie zelfs keurig in het spoor van de roemruchte club, dat was vooral te danken aan de scoringsdrift van Chiel van Iperen en Frank Loeffen. Ook keeper Paul van Iperen maakte enkele goede stops, maar E&O benutte een overtalsituatie door drie keer op rij te scoren. De marge van vier kon voor rust niet worden verkleind: 18-14.

En dit scenario herhaalde zich na rust. Dynamico begon goed, onder meer door een rake strafworp van Kevin van Erp. Die tekende daarmee zijn eerste eredivisiegoal aan, na al heel wat bekergoals voor het eerste. De stand van 18-16 bleef maar even op het bord staan, toen Dynamico opnieuw een tijdstraf kreeg en E&O dit opnieuw afstrafte met drie goals op een rij: 21-16.

Langzaam maar zeker vloeiden de krachten weg bij de gasten. Er was voldoende energie om het publiek mooie en rake aanvallen voor te schotelen (met Erik Loeffen en Jesper van Kessel nu vaak in de rol van afmaker), maar verdedigend kreeg de donkerblauwe brigade het niet gebolwerkt. Met 37-30 moest Dynamico de lange busreis naar Oss maken.

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 36 minuten geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze