TeunBevers

Prinses Irene wint kansenfestival

VUGHT/NISTELRODE - Prinses Irene won onder een heerlijk najaarszonnetje in Vught met 0-3 van Real Lunet. Dat het slechts 0-3 werd, mag een wonder heten want de mannen van ‘Van Tilburg Mode & Sport’ creëerden de ene na de andere kans. Waar het bij rust al makkelijk een nulletje of vijf had kunnen zijn, stond er gewoon een brilstand op het niet aanwezige scorebord. Na rust eenzelfde spelbeeld, waarbij de achterhoede van de oranjes ook nu geen enkele kans weggaf. Er werd echter wel gescoord.

De in de tweede helft in het veld gekomen Douwe Herckenrath, deed dat in de 55ste minuut. Een kwartier later was het Tim van der Heijden die met een droge knal de Vughtse doelman kansloos liet. Vlak voor tijd maakte Tim van den Brand 0-3. De Nistelrodenaren werden de hele wedstrijd dwarsgezeten door de grensrechter van Real Lunet, die als een klassiek vendelzwaaier tekeerging. Scheidsrechter Teun van Pelt liet zich steeds weer in het ootje nemen.