Afbeelding

Nieuwe tenues voor Avesteyn 6

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Het zesde elftal van voetbalvereniging RKSV Avesteyn speelt in mooie nieuwe tenues. Dielissen en Altena Notarissen en Nouwens Wonen presenteerden zich afgelopen weekend met het team. Dielissen en Altena Notarissen was voorheen Wedemeijer en Dielissen notarissen. Nog steeds vertrouwd, maar onder een nieuwe naam. Dielissen en Altena notarissen is een toekomstgericht, toonaangevend, regionaal kantoor voor particulieren en ondernemers. 

Bij Nouwens Wonen in Veghel verwelkomen ze je graag voor het waarmaken van jouw woondromen, met persoonlijk interieuradvies? Kom langs of maak een persoonlijke afspraak. 

Bij deze gelegenheid werden Thierry Dielissen en Kitty Kanters van Dielissen en Altena en Christian en Nanon Nouwens van Nouwens Wonen vanuit de vereniging toegesproken en er werd veel waardering getoond voor hun bijdrage. Het is erg belangrijk voor de vereniging dat er betrokkenheid is vanuit de gemeenschap, waardoor de leden in staat worden gesteld om in prachtige tenues de strijd aan te gaan.