Afbeelding
Marcel van der Steen

Opening padel banen

Sport

HEESCH - Na een aantal maanden van voorbereiding bracht op 24 november 2020 de virtuele ledenvergadering het startschot van de aanleg van de padel banen. Een noodzakelijke virtuele vergadering omdat we als mens gedwongen werden achter de laptop plaats te nemen om zo het bekende virus te bestrijden. Als bestuur hadden wij ook een virus te bestrijden. Namelijk de neergaande lijn van het ledenaantal te stoppen. In 2017 stond het ledenaantal nog op 453 waarna de daling tot in februari 2020 doorging. Het aantal bedroeg nog maar 357 leden, maar na het akkoord van de leden om te beginnen met aanleg van padel banen stond de teller al vrij snel op 389.

En inmiddels is wel gebleken dat het virus bestreden is. Het aantal leden is namelijk fors doorgestegen naar 520 en elke week komen er nog nieuwe leden bij.
Padel heeft ons als vereniging dus een mooie impuls gegeven. Het bruist weer op de Broekhoek! De jeugd weet ons maar al te goed te vinden! Maar het is niet alleen de sport padel! Wat te denken van onze virusbestrijders? Onze vrijwilligers die zich elke week inzetten voor onze vereniging. Als bestuur zijn we enorm trots op onze vrijwilligers.
Daarom hebben wij deze vrijwilligers van onze bloeiende vereniging tijdens de opening ook in het bekende zonnetje gezet.

De feestelijke opening met Ruud van Nistelrooij werd gevolgd door een feest waarbij de vrijwilligers nogmaals bedankt werden voor de tomeloze inzet. En of deze inzet in het komende jaar ertoe leidt dat er nog meer padelbanen bij komen? Dat zal afhankelijk zijn van de toestroom van nieuwe leden.

Mocht je lid willen worden kijk dan op onze website. www.Debroekhoek.nl 
Carlo van Haaren, voorzitter de Broekhoek.

Foto’s: Marcel van der Steen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding